Comunitate Din Cartier Rezidential Social Știri 

Loc de joacă pentru copiii din noul bloc de lângă Răsărit de Soare

În locul parcării amenajate ad-hoc de cațiva ani lângă treptele de acces în ansamblul Răsărit de Soare se pregătește construcția unui loc de joacă pentru copiii rezidenților noului bloc construit între complex și strada Brățării.

Bucata din parcare deja împrejmuită

Anunțurile prin care șoferii care parchează în această zonă sunt rugați să nu mai lase mașinile pe acel loc apar și dispar încă din primăvară, așa că este greu de estimat cât vor dura lucrările și care va fi suprafața efectivă a locului de joacă.

Locul de joacă este amplasat în continuarea punctului electric

Noul bloc, aproape triunghiular, a fost ridicat pe parcursul ultimului an între complexul Răsărit de Soare și strada Brățării. Administratorii complexului au încercat, fără succes, o campanie de semnături împotriva ridicării noului bloc, care a luat accesul către lumina naturală pentru o buna parte a locatarilor de la primele etaje. În altă ordine de idei, odată cu vânzarea primelor apartamente din Răsărit de Soare, dezvoltatorul promitea că pe spațiul pe care s-a ridicat noul bloc vor fi amenajate locuri de joacă, parcări și alte facilități, dar se dovedește că acel teren nu le-a aparținut niciodată.

Zona îngustă a noului bloc va fi destinată spațiilor comerciale și de birouri

Noutatea adusă de noua construcție este o bogată peluză cu iarbă, aspect contrastant cu abundența de beton din proximitate.

Pe aceeași temă

Leave a Comment