Din Cartier Shopping Știri 

Takko lansează programul VIP și oferă reduceri contra date personale

Retailer-ul german de fashion low-cost Takko își comunică în această perioadă noul program VIP. În ce constă acesta? 25 de lei reducere pentru înregistrarea datelor personale pe site, utile pentru a își putea construi și segmenta baza de clienți; surpriză cu ocazia zilei de naștere, care probabil constă într-o altă reducere specială; și cataloage, pentru cei care încă nu se împacă bine cu zona online.

Programul este comunicat relativ stângaci, printr-un landing page gresit – takko.com/vip. Realitatea este ca accesarea acestei adrese duce către pagina principală din Germania, care te obligă să alegi țara, iar doar după selecția României ajungi pe pagina principală locală, unde observi în al doilea ecran o casetă care menționează programul VIP.

La accesarea acesteia, Takko te mai aruncă încă 15-20 de ani în trecut și îți vorbește despre o promoție „valabilă de la primirea cărții poștale până la 05.11.2017”.

Le dorim succes în a explica adolescenților ce este o carte poștală și sperăm că au contractat o firmă privată de curierat.

Pe aceeași temă

Leave a Comment