Din Cartier Știri 

Netcity spune că rețeaua funcționează, iar orice probleme ar trebui raportate operatorilor

Dacă aveți defecțiuni la nivelul rețelelor de Internet din cartier – vezi exemplul RCS&RDS din aceste zile, rezolvarea stă, cel mai probabil, în mâinile operatorilor ce se bazează pe cablurile aeriene.

Reprezentanții Netcity Telecom SRL anuntă astăzi că rețeaua metropolitană de fibră optică Netcity și-a demonstrat stabilitatea și a depășit perioada fenomenelor meteorologice extreme fără niciun fel de incident sau avarie. În urma sesizărilor primite în ultimele zile, oficialii Netcity Telecom invită locuitorii sau companiile care înregistrează disfuncționalități la nivelul serviciilor de Internet să se adreseze direct operatorilor sau furnizorilor de servicii și asigură că întreaga componentă subterană a rețelei este perfect funcțională.

„Eficiența unei infrastructuri moderne de telecomunicații este demonstrată, întotdeauna, și de rezistența acesteia, în condiții extreme. Într-un peisaj în care am văzut riscuri multiple pentru populație, de la copaci căzuți peste cabluri, până la stâlpi prăbușiți sau cabluri aeriene secționate, dezvoltarea unei retele subterane moderne precum Netcity trebuie să rămână o prioritate, cu efecte directe inclusiv la nivelul siguranței bucureștenilor. De altfel, asa cum am anuntat, compania noastră va face toate eforturile necesare pentru a depăși barierele și a continua extinderea acoperirii Netcity”, a declarat Adrian Răcășan, Director General, Netcity Telecom.

Lucrările de dezvoltare a rețelei Netcity se desfășoară într-un ritm accelerat, ce  depășit 50 de noi kilometri de infrastructură subterană pe lună. Reteaua Netcity este construita din fonduri 100% private și este disponibilă tuturor operatorilor de telecomunicații, care își pot migra retelele aeriene în subteran.

Pe aceeași temă

Leave a Comment