Din Cartier Rezidential Shopping Știri 

Parcare cu plată în Park Lake, din luna mai

Centrul comercial Park Lake, unul dintre puținele mall-uri din București care încă mai are parcarea gratuită, va trece la un sistem cu acces contra cost, începând din această lună.

În ultimele zile dinaintea mini-vacanței de Paște și 1 mai, angajații subcontractorului de pază și o echipă de tehnicieni verificau starea fiecărei bariere și simulau accesul în și din parcare iar, conform lucrătorilor, activarea sistemului cu taxă era o chestiune de zile.

Park Lake dispune, de mai mult timp, de automate de plată a tichetelor de parcare la toate căile de acces dintre parcare și mall însă, până în prezent, acestea nu sunt active sau funcționale.

Până la punerea în funcțiune a sistemului de parcare cu plată, câteva detalii sunt deja disponibile, în regulament (link):

  • În caz de pierdere/distrugere/deteriorare a tichetului de parcare, o copie a acestuia poate fi emisă contra sumei de 45 RON
  • PLATA ÎN AVANS PENTRU O ZI – permite o perioadă de parcare de 12 ore în timpul zilei între intervalul de timp indicat şi în orice zi a anului, în funcţie de criteriile de clasificare a Centrului Comercial, variabile în orice moment. Parcarea în Spațiul de Parcare în afara acestui interval de timp se plătește la un preț normal.
  • PLATA ÎN AVANS PE TIMP DE NOAPTE – permite parcarea între 20h30 si 08h30 din ziua următoare. Parcarea în Spațiul de Parcare în afara acestui interval de timp se plătește la un preț normal.
  • PLATA ÎN AVANS PENTRU RIVERANI – permite riveranilor o perioadă de parcare de 24 de ore, în orice zi a anului, în zona de parcare, în funcţie de criteriile de clasificare a Centrului Comercial, variabile în orice moment.
  • Depășirea perioadei de parcare referitoare la cardul utilizat, duce la efectuarea plății în cauză înainte de mutarea vehiculului.
  • Tariful de parcare pe oră şi fracționat, va fi stabilit de Centru Comercial ParkLake, în momentul adoptării metodei de plată (n.r. – virgula dintre subiect și predicat aparține autorului regulamentului)

 

Dacă și în ultimele centre comerciale care au trecut la parcarea cu plată – Mega Mall (link) și Sun Plaza – s-a văzut imediat o epurare a epavelor abandonate sau o triere a mașinilor din cartier care foloseau mall-ul ca parcare publică, toate șansele sunt ca și în Park Lake să apară efectul de aerisire și ceva mai mult confort pentru clienți.

 

Pe aceeași temă

Leave a Comment