Din Cartier Rezidential Shopping Știri 

Parcare cu plată în Park Lake, din luna mai

Centrul comercial Park Lake, unul dintre puținele mall-uri din București care încă mai are parcarea gratuită, va trece la un sistem cu acces contra cost, începând din această lună.

În ultimele zile dinaintea mini-vacanței de Paște și 1 mai, angajații subcontractorului de pază și o echipă de tehnicieni verificau starea fiecărei bariere și simulau accesul în și din parcare iar, conform lucrătorilor, activarea sistemului cu taxă era o chestiune de zile.

Park Lake dispune, de mai mult timp, de automate de plată a tichetelor de parcare la toate căile de acces dintre parcare și mall însă, până în prezent, acestea nu sunt active sau funcționale.

Până la punerea în funcțiune a sistemului de parcare cu plată, câteva detalii sunt deja disponibile, în regulament (link):

 • În caz de pierdere/distrugere/deteriorare a tichetului de parcare, o copie a acestuia poate fi emisă contra sumei de 45 RON
 • PLATA ÎN AVANS PENTRU O ZI – permite o perioadă de parcare de 12 ore în timpul zilei între intervalul de timp indicat şi în orice zi a anului, în funcţie de criteriile de clasificare a Centrului Comercial, variabile în orice moment. Parcarea în Spațiul de Parcare în afara acestui interval de timp se plătește la un preț normal.
 • PLATA ÎN AVANS PE TIMP DE NOAPTE – permite parcarea între 20h30 si 08h30 din ziua următoare. Parcarea în Spațiul de Parcare în afara acestui interval de timp se plătește la un preț normal.
 • PLATA ÎN AVANS PENTRU RIVERANI – permite riveranilor o perioadă de parcare de 24 de ore, în orice zi a anului, în zona de parcare, în funcţie de criteriile de clasificare a Centrului Comercial, variabile în orice moment.
 • Depășirea perioadei de parcare referitoare la cardul utilizat, duce la efectuarea plății în cauză înainte de mutarea vehiculului.
 • Tariful de parcare pe oră şi fracționat, va fi stabilit de Centru Comercial ParkLake, în momentul adoptării metodei de plată (n.r. – virgula dintre subiect și predicat aparține autorului regulamentului)

 

Dacă și în ultimele centre comerciale care au trecut la parcarea cu plată – Mega Mall (link) și Sun Plaza – s-a văzut imediat o epurare a epavelor abandonate sau o triere a mașinilor din cartier care foloseau mall-ul ca parcare publică, toate șansele sunt ca și în Park Lake să apară efectul de aerisire și ceva mai mult confort pentru clienți.

 

Pe aceeași temă

2 Thoughts to “Parcare cu plată în Park Lake, din luna mai”

 1. mihai

  ar trebui sa actualizati anuntul , nu se plateste parcarea ci doar 50 de lei daca vrei sa o scoti dupa ce se inchide cinemaul , intrarea se inchide la 23-24(in functie de cum au chef cei ce lucreaza acolo), si din ce am auzit exista si un abonament insa nu am intrebat

  1. dincart73

   Corect, au intarziat activarea barierelor de acces

Leave a Comment