Cultură Din Cartier Lifestyle Știri 

Cine Globe Titan: închis permanent sau temporar?

UPDATE – NU RATA – CÂȘTIGĂ UNA DINTRE CELE TREI INVITAȚII DUBLE LA CINEPLEXX TITAN, CU TOT CU POPCORN, LA CONCURSUL DE >>AICI<<

Cinematograful Cine Globe de la etajul 1 al centrului comercial Auchan Titan este închis, fără nicio indicație dacă spațiul va fi permanent dezafectat, sau este vorba doar de o suspendare temporară a activității.

Singurul moment în care spațiul a mai fost închis, pe parcursul ultimilor ani, a fost în momentul rebranding-ului din Cine Grand în Cine Globe.

Momentan, grilajul este coborât, iar intrarea este și ‘baricadată’ cu materialele publicitare ale filmelor ce trebuiau să ruleze în această perioadă. Pe site, programul aferent Auchan Titan a dispărut, iar pe pagina de facebook (link) un răspuns standard tip PR sună așa: ‘Momentan cinematograful din București este închis. Vom anunța curând când se va redeschide.’

Revenim cu informații, pe măsură ce se definitivează situația.

Pe aceeași temă

6 Thoughts to “Cine Globe Titan: închis permanent sau temporar?”

 1. Salut. Este închis temporar. A fost achiziționat de Cineplexxx. Ăia care au cumpărat și Grand Cinema Băneasa. Rebranduiesc și deschid după mijlocul lui august.

  1. dincart73

   Multumesc pentru info!

 2. Mihai

  Cine Globe
  Cinematograful din Centrul Comercial Auchan Titan a fost achiziționat recent de către Cineplexx România. Momentan cinematograful este închis pentru reamenajare, însă se va redeschide la jumătatea lunii august. Vă ținem la curent!

  1. dincart73

   Multumesc pentru info, lipsea o notificare oficiala, am vazut, intre timp, si pagina de facebook

 3. […] scris, anterior (link), despre închiderea spațiului fostului Cine Globe – și el, la rândul său, fost Cine […]

 4. Theda

  E oferta la cineplexx , un bilet și primești unul gratis

Leave a Comment