Cultură Din Cartier Eveniment Știri 

Cineplexx Titan se deschide în 15 august, în locul Cine Globe. Promoțional, bilete la 10 lei

UPDATE – NU RATA – CÂȘTIGĂ UNA DINTRE CELE TREI INVITAȚII DUBLE LA CINEPLEXX TITAN, CU TOT CU POPCORN, LA CONCURSUL DE >>AICI<<

 

Austriecii de la Cineplexx deschid, în 15 august, cinematograful de la etajul 1 al centrului comercial Auchan Titan. Promoția de deschidere include și bilete la film la prețuri de 10 lei, în perioada 15-18 august, potrivit noii pagini de facebook a cinematografului.

Am scris, anterior (link), despre închiderea spațiului fostului Cine Globe – și el, la rândul său, fost Cine Grand -, iar acum se explică lipsa răspunsurilor celor de la Cine Globe la numeroasele întrebări pe această temă, pe pagina proprie de facebook. Pur și simplu nu mai este business-ul lor.

Cineplexx International a achiziționat, anterior, și unul dintre multiplex-urile etalon din București, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Dincolo de cele două noi puncte din București, Cineplexx urmează să intre, pe parcursul anului, și în Satu Mare.

Grupul austriac operează 49 de multiplex-uri și șase cinematografe tradiționale, în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și, de acum, România.

Sursa foto

Pe aceeași temă

One Thought to “Cineplexx Titan se deschide în 15 august, în locul Cine Globe. Promoțional, bilete la 10 lei”

  1. […] aseară pe jos, gata de a fi strânse, iar în locul său apare Cineplexx. Am mai scris pe subiect (link). Literele fostului CineGlobe Sigla […]

Leave a Comment