Din Cartier Shopping Știri 

Deschis: Lidl, lângă Răsărit de Soare

Scriam din ianuarie (link) despre un nou Lidl, lîngă Răsărit de Soare, iar lucrările de construcție a noului magazin, cu acces din Strada Brățării, au fost finalizate și supermarket-ul s-a deschis, în data de 8 august.

Magazinul respectă formatul standard Lidl, iar așesarea produselor, la interior, este similară cu cea deja cunoscută, din cel mai apropiat magazin al mărcii, care era, pânî acum, cel de pe Liviu Rebreanu, în apropiere de Titan. Diferențele sunt că magazinul de lângă Răsărit de Soare are, pe fluxul de intrare, imediat în stânga, o amplă zonă de brutărie, iar mezelurile sunt, și ele, aduse mai aproape de intrare, tot în stânga.

Poate că este o iluzie determinată de faptul că vineri, într-un interval 17.30-18.00, magazinul era mai mult gol, cu maximum 20 de persoane la cumpărături, dar spațiul pare ceva mai mare, ca amprentă, decât alte puncte Lidl din București.

Parcarea este mai mult decît generoasă, din nou, în condițiile unui flux redus de clienți, momentan, iar la interior poți alege între cărucioare mari, cu fisă de 50 de bani, mini-cărucioare pentru copii si, cumva ciudat, doar două coșuri obișnuite – fie vor să le scoată de tot, fie încă nu au adus suficiente.

Ca promoție de deschidere, sunt anunțate, printr-un banner, la intrare, reduceri la produsele nealimentare, fructe și legume.

Iar, de acum, zona de centre comerciale crește, ‘pe metru pătrat’ – Lidl se adaugă deja existentelor Auchan și Penny.

Pe aceeași temă

Leave a Comment