Din Cartier Lifestyle Restaurante Știri 

Ce e nou în Titan, săptămâna aceasta

UPDATE – NU RATA – CÂȘTIGĂ UNA DINTRE CELE TREI INVITAȚII DUBLE LA CINEPLEXX TITAN, CU TOT CU POPCORN, LA CONCURSUL DE >>AICI<<

Pe scurt, cîteva schimbări în cartier, văzute sau anunțate pe parcursul ultimei săptămâni. În ordine, avem:

  • Rigatoni, despre care scriam în iulie (link) că ia locul defunctului Yasou din Park Lake, s-a deschis. Meniul este disponibil aici (link).
  • În parcarea Auchan Titan apare un nou container-restaurant. Nu e clar ce nume va purta sau ce meniu va avea, dar pe pereți apar înscrisuri tip ‘mici’ sau ‘salată’.
  • Tot în Auchan Titan, de data aceasta la interior, s-a deschis, pe modelul din alte mall-uri, un salon de manichiură tip bar – Gloss Nail Bar este numele, fără pereți de delimitare, pe culoarul central, în fața LC Waikiki, sub scările de acces la etaj.

     

  • Cine Globe a murit, literele din fosta siglă erau aseară pe jos, gata de a fi strânse, iar în locul său apare Cineplexx. Am mai scris pe subiect (link).

     

Nu sunt multe lucruri, dar ajută, încet-încet, la ridicarea profilului zonei.

Pe aceeași temă

One Thought to “Ce e nou în Titan, săptămâna aceasta”

  1. […] se schimbă, oamenii fac eforturi, lucrurile se mișcă, scriem aici (link) despre ce este nou în Titan, și apoi suntem aduși brusc la realitate. În București, anno […]

Leave a Comment