Cultură Din Cartier Știri 

Cineplexx Titan – cum te simți în noul cinematograf din Auchan Titan

Am vorbit, săptămânile trecute, despre deschiderea Cineplexx din Auchan Titan și am avut chiar și un concurs pe această temă – din nou, mulțumiri participanților, iar acum este momentul să vorbim și despre experiența de client Cineplexx Titan.

Ca localizare, nu s-a schimbat nimic – multiplex-ul este tot la etajul 1 al centrului comercial, imediat lângă locul de joacă. Prima schimbare pe care o vezi este una de flux – o coadă unică, ghidată de cordoane tip aeroport, cu un singur punct de contact – la aceeași casă iei și biletele, și orice altceva vrei, mâncare sau băutură. Scapi, implicit, de dublarea cozilor – una la bilete și una la food&drinks.

Sălile au aceeași împărțire între parter și etaj și, ca de fiecare dată, la Cineplexx nu poți decât să te bucuri că ai suficient spațiu cât să nu dai cu genunchii în spătarul din față dacă ai o înălțime peste medie, cum se întâmplă cam des în alte părți. Și, bineînțeles, dacă fimul tău rulează într-o sală cu fotolii, nu ezita. Știu, sună un pic ‘in your face’ exprimarea, dar ăsta e adevărul. Reglaj electric lombar și reglaj pe lungime, plus un spațiu suficient de lat cât să te cuibărești ca-n puf. Întotdeauna un plus de confort, la o diferență prea mică de preț față de un bilet la scaunele normale.

Revenind un pic la capitolul food and drinks, ai tradiționalele popcorn și nachos, plus toată gama de băuturi răcoritoare. Iar ca un plus – pentru că frecventez relativ des cinematograful și, pentru experiența mea, este un plus – au păstrat și o parte din staff-ul care opera cinematograful anterior prezent acolo. De ce plus? Pentru că omul mă vede de când îi intru în câmpul vizual și știe deja ce comandă să pregătească. Are și previzibilul avantajele lui.

Pentru un cinematograf de proximitate, calitatea este foarte bună, iar prețurile sunt – da, părere contra curentului – un pic cam joase. Iar dacă asta îi ajută ca accesibilitate, merită, în același timp, o bilă albă pentru campania de educație pe care o derulează, zilele astea. Cu mesaje de bun simț, pe care le știm toți, dar nu prea le respectăm cu toții – nu ocupa alt loc decât cel de pe bilet, păstrează liniștea, lasă telefonul, mănâncă un pic mai civilizat.

Iar cum până în 3 octombrie, la Cineplexx Titan poți să profiți de o campanie 1+1 – fiecare bilet la film îți aduce, automat, încă unul gratis – nu pot să închid articolul fără câteva recomandări din programul actual (link): Ad Astra, Once Upon a Time in Hollywood (din nou) sau, pentru un pic de relaxare mentală, Hobbs&Shaw.

Enjoy!

Sursa foto

 

Pe aceeași temă

Leave a Comment