Din Cartier Rezidential Știri 

Închis: service-ul auto Norauto Titan

Service-ul  multimarcă Norauto din Titan, situat în incinta Auchan Titan, s-a închis permanent zilele trecute. Service-ul care avea și o suprafață generoasă de supermarket auto, cu accesorii, consumabile și diverse tipuri de piese, urmează să elibereze complet clădirea de lângă corpul Media Galaxy, în perioada imediat următoare.

Service-ul de proveniență franceză, care venea la pachet în mai multe puncte din București, ca localizare, cu magazinele Auchan, a închis, în ultima perioadă, și punctele din Auchan Drumul Taberei și Militari. Cum este mai mult decât probabilă o ieșire completă a grupului de pe piața românească, rămâne de văzut cine va ocupa spațiile rămase vacante, situate, totuși, în locuri cu un foarte bun flux de vizitatori. Până una alta, în parcarea din fața service-ului au apărut, deja, epave cu anunțuri de vânzare.

Dacă și site-ul Norauto pentru România a fost închis, la fel ca și prezența lor în Social Media, Google devine o sursă involuntară de amuzament, prin noile review-uri care îi acuză pe cei de la Norauto că nu mai răspund la telefoane (link).

Pe aceeași temă

Leave a Comment