Din Cartier Restaurante Știri 

McDonald’s Titan trece la automate de comandă și plată

McDonald’s Titan își automatizează sistemul de comenzi și plăți prin amplasarea a patru sisteme dotate cu ecran tactil și POS contactless, pentru a reduce volumul de interacțiuni cu personalul de la case.

Astfel, clienții care optează să efectueze plata prin POS-ul de la automatul de comandă ajung la casă doar pentru a își ridica produsele comandate, sau, în cazul în care optează pentru plata în numerar, fac și acest lucru la casele tradiționale.

În locul cozilor de la case, pentru comandă, plată, așteptare și ridicare a comenzii, prima coadă se mută mai aproape de intrare, pentru primele două interacțiuni. Sistemul este deja implementat de McDonald’s în alte țări și, potrivit angajaților, va fi implementat gradual în toate restaurantele din România.

Ca prim risc, probabil asumat, apar primele întârzieri direct la automate, unde, până la acomodarea cu sistemul, unii clienți petrec și minut / minute bune.

Casele păstrează, în continuare, și POS-uri, deși clienții sunt direcționați mai întâi către automate. Între timp, casele arată destul de degajat, numărul acestora s-a redus de la patru la trei și a apărut un culoar de trecere între ele.

Pe aceeași temă

Leave a Comment