Din Cartier Restaurante Shopping Știri 

Candidați la închidere: Yasou Express, Park Lake

Scriem de multe ori despre mișcările de trupe din centrele comerciale – ce s-a închis, ce se deschide, ce se extinde. Inaugurăm și o rubrică a predicțiilor – mai exact, spațiile care, dupa toate semnele din exterior, stau să tragă obloanele, din lipsă de trafic, vânzări sau atracție.

Un exemplu remarcabil – dar nu într-un sens pozitiv – se găsește în zona Food Court din Park Lake – shaormeria Yasou. Este un loc aproape magic, respectat ca un altar. În sensul în care nu se apropie nimeni de el, cu excepția angajaților. Dacă, la orele de vârf, până și vecinii de la Cartofisserie, despre care am mai scris și aici (link), atrag ceva curioși, lucrurile nu stau la fel și la Yassou, unde angajații nu sunt deranjați de aproape nimeni, nici în cele mai aglomerate perioade ale zilei, pentru Food Court.

Dacă scopul restaurantului este să facă profit, lucrurile, din cum se vede din afară, nu stau bine. Nu știm cum este mâncarea de acolo, nu ne permitem nici să o lăudăm, nici să o criticăm, pentru simplul fapt că, atâta timp cât nu vedem că produsele ‘se mișcă’, nu avem încrederea necesară să fim cobai.

Așa că timpul va confirma – sau nu, evident – predicția noastră, care nu arată favorabil pentru Yasou Express.

În alte știri:

 • Benetton și-a închis spațiul de la parterul Park Lake
 • Iar la cafeneaua Ted’s, despre care scriam și în decembrie (link) că se va deschide, lucrurile rămân cum am stabilit – fix în același stadiu, cu același mesh peste, fără a fi încă deschisă, patru luni mai târziu.

Să ne reauzim cu bine și cu noutăți!

Pe aceeași temă

3 Thoughts to “Candidați la închidere: Yasou Express, Park Lake”

 1. […] anticipat și anunțat al fast food-ului fără clienți Yasou Expres, despre care am mai scris (link) s-a confirmat, spațiul a fost eliberat și urmează să se deschidă un restaurant cu profil […]

 2. Eu

  Bună ziua. Va găsim pe facebook?

  1. dincart73

   Salut, pe facebook nu, dar ne poti scrie la contact.dincartier@gmail.com
   Numai bine!

Leave a Comment