Din Cartier Shopping Știri 

Moldovenii de la Darwin deschid magazin de gadget-uri în Park Lake

Zona locului de joacă din Park Lake se populează, în curând, cu un nou magazin, dedicat, de această dată, gadget-urilor – Darwin. Activ în Republica Modova, cu 29 de magazine în întreaga țară, și prezent online la Darwin.md, retalier-ul de gadget-uri și smartphone-uri ajunge astfel pentru prima oară și în România.

Lansat în 2013, Darwin este distribuitor autorizat, în Republica Moldova, pentru mărci precum Apple, Samsung, Fly, Philips, Nokia, Acer, Lenovo, Dell, Asus, Intel, JBL, Beats by Dr. Dre sau Skullcandy.

La finalul anului 2019, Darwin căuta, pe eJobs (link), Store Manager pentru punctele sale din București – Park Lake, dar și Sibiu – Promenada Mall.

În Park Lake, magazinul Darwin este situat la etajul 1, capătul dinspre locul de joacă, lângă salonul Gett’s, într-o zonă mai puțin populată, până acum.

Ca o idee amuzantă, nota 10 pentru curajul de a își pune adresa de contact pentru marketing spam@darwin.md.

Le urăm bun venit în România și așteptăm cu interes linia de produse. Între concurenții Darwin din Park Lake se numără Hoco – cel mai apropiat, ca orientare spre gadget-uri, iStyle și Media Galaxy.

Pe aceeași temă

Leave a Comment