Din Cartier Social Sport Știri Utilități 

Gunoaiele de la World Class Titan. UPDATE: Le-au ridicat

În plină pandemie, când vorbim toți de igienă și sănătate, World Class Titan pune un tub cu dezinfectant la interior și o remorcă de gunoi la exterior. Practic, cea mai mare rețea de health & fitness din România nu se deranjează cu dus gunoiul sau contractat firmă de salubrizare.

Ce vedeți în imagini nu sunt gunoaiele de ieri de azi, sunt resturi care acolo zac de la începutul anului – cam de când datează și renovarea bazinului.

Dar asta nu e tot, geamul pe care au apărut între timp și graffiti zace acolo încă din toamna anului 2019, când a fost mutat de la etajul 1, colțul dinspre McDonald’s, după ce a fost, cumva, crăpat din interior spre exterior.

În altă ordine de idei, felicitări GoSport și pentru că plătesc chiria într-un subsol care le aduce, uneori, chiar și un client pe zi, dar și pentru că plătesc să le apară numele pe un totem îngropat de gunoaie.

Așteptăm cu interes să ajungă gunoaiele până la etajul 1, apoi pot să facă direct o pasarelă peste morman și intrare pe geam.

UPDATE

Imediat după ce am scris aici și a popularizat prietenul biciclist (link), s-a putut înfăptui minunea. Au strâns și n-au mai rămas decât câteva resturi, pe ici pe colo, pe lângă totem.

Pe aceeași temă

Leave a Comment